Online marketing tips voor (web)winkeliers

Over René Stuifzand

René Stuifzand

Op renestuifzand.nl help ik bedrijven, winkels en webwinkels de website te verbeteren met als resultaat meer relevante bezoekers, verkopen en terugkerende klanten.

Door mijn opleiding Communicatiesystemen Web & Mobile Services heb ik kennis in (online) marketing, techniek, usability en design. In de praktijk gebruik ik webanalytics en gezond verstand voor het geven van advies. Op renestuifzand.nl doe ik dit met site clinics. Schrijf je in voor de site clinic.

Afstudeeronderzoek

Tijdens mijn afstudeeronderzoek heb ik onderzocht wat webwinkels moeten doen voor het trekken van relevant bezoek en het verhogen van het aantal bestellingen. Door het interviewen van 11 experts op het gebied van zoekmachine- en conversieoptimalisatie en een enquête onder webwinkeliers heb ik mijn afstudeeronderzoek afgerond bij online marketingbureau Traffic4u.

Onetomarket

Sinds februari 2011 ben ik werkzaam bij Onetomarket als web analytics consultant en verzorg ik Webanalytics en conversieoptimalisatie voor mijn klanten. Ook geef ik regelmatig een Google Analytics training en schrijf ik artikelen voor geïnteresseerden.

Bloggen

Met mijn blog wil ik mijn ervaringen in de online marketing delen en mij er toe zetten verder na te denken over wat online ontwikkelingen betekenen voor bedrijven. Een hobby is dan ook het volgen van nieuwe ontwikkelingen en de veranderingen die hieruit voortkomen.

Heb je mijn advies nodig of heb je een vraag? Neem dan contact op.


Gratis online marketing nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang gratis online marketing tips voor je website. Max 1 keer per maand via e-mail. Geen spam.

Vul je e-mailadres in:  
Schrijf je in voor de site clinic

In de site clinic krijg je praktische tips die je direct kunt inzetten voor meer relevante bezoekers, verkopen en tevreden klanten.

Artikelenarchief